Fædregruppe søges i Glostrup/Albertslund

Jeg står snart overfor at skulle på barsel. Det bliver uden tvivl rigtig dejligt. Fire måneder sammen med min lille datter, så vi rigtig kan lære hinanden at kende.

Min kone er til gengæld ved at have overstået sin barsel, og hun er vist ikke helt tryg ved at overlade en seks måneder gammel baby til mig. Men det ville jeg nu være ganske tryg ved. Eller…..

I løbet af hendes barsel har hun haft vanvittig travlt. Vi flyttede ind i et rækkehuskvarter i Albertslund omkring nytår, og hun har derfor haft hele to mødregrupper. En i København og en i Albertslund. Så hun har faret rundt og lært en masse ligesindede kvinder at kende. Måske har hun endda haft mulighed for at knytte nye venskaber, hvilket jo især er rart, når man er flyttet et nyt sted hen.

Jeg har ikke nogen mødregruppe, så jeg ved ikke helt hvad jeg skal tage mig til. Selvom min kone nok hurtigt kan få skrevet en lang liste over ting der skal laves. Ting der skal bores, graves, saves, justeres, males etc.

Mødre placeres jo i mødregrupper af den lokale sundhedsplejerske, og man bliver i den grad opfordret til at deltage. Men hvorfor kan fædre på barsel ikke blive sat sammen i grupper? Det synes jeg vi har krav på! Særligt set i lyset af, at flere og flere fædre går på barsel, og der endda i mange overenskomster er øremærket en barselsperiode til faderen.

Så hvis der er andre fædre i Glostrup eller Albertslund, der skal på barsel hen over sommeren, så melder jeg mig hermed som interesseret til at starte en fædregruppe!! Jeg har en playstation 3, en kælder og seks kasser øl i kælderen, så det er først til mølle…..

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!