Dommedag er nær

I politiken kan man læse om, at der er en risiko på 1 til 450 for, at en asteroide på 200 mia. ton og 320 meter i diameter vil ramme jorden. Den vil efter sigende skabe store tsunamier, ødeløgge kyststrækninger og lave en tyk støvsky, der vil formørke himlen omgående, hvis den styrter i Atlanterhavet.

Hvornår denne hændelse kan indtræffe melder historien ikke noget om. Så det kan være man fremover skal holde sig fra vadehavet. Eller ihvertfald tage et par waders og og ekstra batterier til lommelygten med.

Men med dette varsel om, at hele Danmark sandsynligvis bliver skyllet til Baltikum, hvis asteroiden rammer jorden, så mener jeg egentlig at det er på sin plads, at SOSU-assistenterne får lidt mere i løn.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!