En fars bekendelser #4 – en visesanger er født

Det er efterhånden årevis (ihvertfald omkring et) siden at jeg har berettet om min søn Vitus’ forrygende fremskridt. Udover at han har lært at gå, at spise selv, at glædes ved at se fjernsyn, at rode stuen til på ti minuter osv., så har han lært en bemærkelsesværdig ting. At synge. Han råber og skriger højlydte melodier i et væk, og man skal bare give ham den første strofe, så fortsætter han ellers bare derudaf.

Pt. indeholder hans repertoire:

Postmand Per
Bjørnen sover
Bro, bro brille
Højt fra træets grønne top
Hjulene på bussen….

Og de seneste dage er han så småt begyndt at nynne stroferne til “Bedste, bedste det’ bare mig”. Jeg ringer sku snart til Keld Heick. 

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!