Når udlændingepolitikken giver bagslag

Forleden kørte jeg på cykel ud af Nørrebrogade, som jeg gør de fleste af ugens dage. Jeg bliver ofte stoppet af buspassagerer, der enten vælter ud af bussen når den holder eller står i en kødrand og maser hinanden halvt ihjel for at komme ind og få en plads.

Den omtalte dag bliver jeg endnu en gang stoppet ved et busstoppested. Denne gang dog af en enlig ældre herre, der gerne vil ind i bussen. Jeg undrer mig over, at buschaufføren ikke åbner døren, da der burde være plads til den ældre herre, der står og ser en smule muggen ud. Pludselig kører bussen og den ældre herre gestikulerer vredt efter den. Jeg kører forbi manden og ser, at det er Jesper Langballe fra Dansk Folkeparti.

Jeg gætter på, at buschaufføren har set sit snit til at give lidt igen overfor Dansk Folkepartis stramme udlændingekurs ved at nægte Jesper Langballe adgang i sin bus. Så kan Jesper Langballe nemlig lære, hvordan det er. Selvom flygtninge næppe står i en situation, hvor de bare kan hoppe på det næste land, når Danmark bare kører sin vej uden at åbne døren.
Man kan tvivle på, at denne aktion har nogen politiske konsekvenser. Men ligesom buschaufføren garanteret har tænkt med et smil på vej væk fra gerninsgstedet, så tænkte jeg selv på Jesper Langballes sure fjæs og grinede højlydt indvendigt. Så kan han lære det!

Eller det kan han så nok desværre ikke.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!